FIER LOUNGE

Wij beschikken over een eigen skybox in het stadion van Willem II: de FIER Lounge!

DE VERBINDER IN SPORT EN ZAKEN

Sport is het vliegwiel voor FIER. Van het verduurzamen van sportaccommodaties tot hospitality voor sportevenementen. Rondom sportevenementen zoeken wij contact met bedrijven, zakelijke partners, hun families en leden van de club. Ieder van hen heeft financiële vragen of is op zoek naar hulp. Dat hebben wij tot een businessmodel gemaakt waarbij financiering, bemiddeling en het in contact brengen van partijen de sleutels zijn tot succes. Binnen Fier Sport geloven wij heilig in persoonlijk contact. Verbinden, informeren, inspireren, amuseren en een goede hospitality komen bij elkaar in de Fier lounge.

Algemeen directeur Dave Smits: “Al als topsporter verbaasde ik mij over de impact van sport in het algemeen maar in het bijzonder binnen de zakelijke doelstellingen van ondernemers en ondernemingen. Alles rondom sport straalt positiviteit, energie, inspiratie uit en vaak geeft het ons een euforisch gevoel om onderdeel te zijn van de sport en de prestaties binnen sport. Veel ondernemers zoeken naar de ultieme manier om deze krachten te combineren met het ondernemerschap, vele zouden daar hulp bij willen, net even dat zetje om maximaal die kracht samen te benutten. Vanaf nu, FIER Sport, de verbinder in sport en zaken.”

Ben jij die ondernemer die meer uit zaken wilt halen in combinatie met sport? Neem contact met ons op!

Onze partners

De FIER Lounge, een prachtige en moderne plek in het Koning Willem II stadion. Ter hoogte van de middellijn alle wedstrijden bekijken, mooier kan niet. 

Onze partners kunnen tijdens wedstrijden plaatsnemen in de heerlijke stoelen, of de wedstrijd vanuit de FIER Lounge bekijken.
Daarnaast mogen onze partners tijdens daluren kosteloos gebruik maken van de skybox (Bonheur rekent minimaal een vergaderarrangement per persoon). Zij kunnen een presentatie geven, vergaderen of gewoon werken met uitzicht op het veld. 

Programma rondom wedstrijden

Elke wedstrijd kent een wisselend voorprogramma. Partners die zich presenteren, een spreker, een quiz en nog veel meer. Na het voorprogramma genieten we van een heerlijk ontbijt, lunch of diner en aansluitend natuurlijk waar het om draait; de wedstrijd! Na de wedstrijd vieren we de overwinning of troosten we elkaar na een verlies, maar bovenal maken we plezier!