FIER SPORT IS DE PERIODEPARTNER EN SHIRTSPONSOR VAN WILLEM II

FIER Sport is opgericht door voormalig Willem II-speler Dave Smits. De in Tilburg geboren verdediger speelde tussen 1990 en 1996 in totaal 142 wedstrijden in het shirt van Willem II. Na zijn actieve voetbalcarrière wordt hij ondernemer en start hij zijn eerste vestiging van Huis en Hypotheek, financieel advies. Daarna volgt FIER Sport, de bemiddelaar tussen sport en zaken en dé partner voor sportverengingen en gemeenten als het gaat om financiële duurzaamheidsoplossingen.

In de vierde periode dit seizoen schittert het eerste elftal van Willem II in het shirt met het logo van FIER Sport. Directeur Dave Smits is trotser dan ooit dat hij zijn club kan steunen met dit shirtsponsorschap. ‘Het Willem II-gevoel heb ik al van jongs af aan toen ik in de jeugdopleiding terecht kwam.’ Wat dat gevoel precies is? ‘Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is er gewoon, net als bij alle supporters. De loyaliteit en euforie die heerst rondom de wedstrijden en de club past bij mijn positieve kijk op het leven, wij noemen dat “FIER op het leven”.

LEES HIER HET HELE VERHAAL

DAVE SMITS IS ‘FIER OP HET LEVEN!’

“FIER ben ik op dit sponsorschap, FIER ben ik op het steunen van Willem II Betrokken, FIER ben ik telkens wanneer ik het stadion in loop, FIER ben ik op het niet te beschrijven gevoel dat ik heb voor deze club, FIER ben ik op de trotse supporters en de loyale FIER-lounge partners.

En met elkaar hoop ik deze laatste periode mooie successen te kunnen vieren!”, aldus Dave over het sponsorschap.

VUL VANAF 26 MAART DE ACTIECODE IN EN MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Steun Willem II Betrokken en de daaraan gekoppelde goede doelen, door deze periode een FIER op het leven bandje te kopen. Een bandje koop je voor € 1,- waarbij de gehele opbrengst naar Willem II Betrokken gaat! Je maakt kans op fantastische prijzen zoals een origineel wedstrijdshirt van de Tricolores.

STEUN WILLEM II BETROKKEN!

  De bandjes zijn vanaf 26 maart te koop in de fanshop van Willem II. Bij de bandjes zit een actiecode. Deze code kun je activeren via het invulformulier hiernaast, waarbij je kans maakt op een geweldige prijs die na elke thuiswedstrijd via de socials bekend wordt gemaakt.

  WIN VANAF 21 APRIL DÉ OPLOSSING VOOR JOUW VERENIGING!

  Ben jij verbonden aan een sportvereniging en heb jij een geweldig idee om deze sportvereniging naar een hoger niveau te tillen? Deze campagneperiode kun jij jouw idee of wens indienen via deze website en na afloop van de laatste wedstrijd van de periode maken wij de grote winnaar en zijn/haar sportvereniging bekend.

   willem-ii
   fiersport
   willem-ii-betrokken-2

   Fotografie door:
   Willem II Media, archiefmateriaal