OVER ONS

FIER SPORT

FIER Sport is dé partij die bedrijven, sportverenigingen en gemeenten voorziet van kennis op het gebied van financiële duurzaamheidsoplossingen. Wij streven ernaar de beste partner te zijn voor onze stakeholders, investeren in langdurige relaties en gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Dit is wie wij zijn, welkom bij FIER Sport!

”Geen afstand is ons te lang om jouw doel te bereiken!”

MISSIE

Het is onze missie om de partner te zijn voor gemeentes, sportverenigingen en sportorganisaties bij hun voorgenomen investeringen in sportaccommodaties en het verduurzamen hiervan. Wij werken samen met de beste partijen in de markt, maar hebben ook zeker oog voor de aan de vereniging verbonden sponsoren. Uitgangspunt is dat bestuurders zich maximaal kunnen toeleggen op het besturen en de sport voor iedereen mogelijk maken. Nederland heeft de beste sportinfrastructuur, maar wij geloven dat dit nog mooier en duurzamer kan. Daarnaast is het bemiddelen tussen bedrijven en verenigingen ook een belangrijke missie van FIER Sport. Wij willen de matchende partij zijn die een podium biedt aan bedrijven waardoor verenigingen altijd het beste inkoopvoordeel weten te behalen.

VISIE

FIER Sport helpt haar klanten bij duurzaamheidsvraagstukken en het behalen van financieel voordeel. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan leveranciers of installateurs. Onze partners zijn specialist en vaak marktleider in hun segment. Onze medewerkers kennen de klanten, beschikken over een groot netwerk, hebben de expertise en brengen dit dagelijks in praktijk als voordeel voor de klant. Wij zorgen voor een eerlijk en helder advies op maat en maken waar wat we beloven: altijd en overal zorgeloos (samen)werken en sport voor eenieder zo goed en prettig mogelijk maken.

We streven ernaar de beste partner te zijn voor alle stakeholders, investeren in langdurige relaties met onze klanten en partners en gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Dat is wie wij zijn, dit is FIER Sport.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM