CLUBBIJEENKOMSTEN

Leveranciers en bestuurders

Meerdere keren per jaar organiseren wij clubbijeenkomsten bij verschillende BVO’s (Betaald Voetbal Organisatie) en rondom wedstrijden van het Nederlands elftal. Wij nodigen hiervoor een selecte groep clubbestuurders van ongeveer 15-20 sportverenigingen uit. 

Tijdens deze bijeenkomsten brengen we leveranciers en bestuurders samen. Bestuurders maken kennis met een aantal speciaal geselecteerde organisaties en initiatieven die direct een positieve bijdrage kunnen leveren aan de werkzaamheden van clubbestuurders, maar zij kunnen ook de toekomst van de club positief stimuleren. Natuurlijk kunnen bestuurders en leveranciers ook netwerken tijdens deze dag. 

Opzet

Een clubbijeenkomst bestaat uit de volgende onderdelen:
• Speedpresentaties van relevante organisaties
• Samenkomst inclusief buffet in besloten ruimte
• Seats tijdens thuiswedstrijd
• Toegang tot gehele eerste en tweede verdieping na de wedstrijd
• Drankarrangement tot 3 uur na de wedstrijd 

KOMENDE CLUBBIJEENKOMSTEN

Er staan twee zeer interessante bijeenkomsten op het programma voor bestuurders van verenigingen. Tijdens deze bijeenkomsten word je geheel verzorgd voor, tijdens én na een thuiswedstrijd van PSV Eindhoven. Hierbij zal je in een unieke ambiance kennismaken met Voetbalshop.nl, PUMA en FIER Sport. Naast deze informatieve, maar vooral gezellige middag/avond is dit een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken en/of te sparren met mede-clubbestuurders.

Klik op de wedstrijd voor meer informatie en meld je snel aan!