Welkom bij de FIER Lounge, de verbindende schakel tussen sport en zaken!

DE VERBINDER TUSSEN SPORT EN ZAKEN

Bij FIER geloven we in de kracht van sport. Of het nu gaat om het verduurzamen van sportaccommodaties of het bieden van gastvrijheid tijdens sportevenementen, sport brengt mensen samen. En dat is precies wat wij doen in onze businessclub. We leggen contacten tussen bedrijven, zakelijke partners, hun families en leden van de club. We begrijpen dat ze vaak financiële vragen hebben of op zoek zijn naar hulp. Daarom hebben we een uniek businessmodel ontwikkeld dat draait om financiering, bemiddeling en het verbinden van partijen. En dit alles komt samen in de prachtige FIER Lounge.

Onze algemeen directeur, Dave Smits, zegt het treffend: “Als voormalig topsporter heb ik de impact van sport altijd al bewonderd, met name de invloed ervan op zakelijke doelstellingen van ondernemers en bedrijven. Sport straalt positiviteit, energie en inspiratie uit, en vaak geeft het ons een euforisch gevoel om deel uit te maken van sport en sportprestaties. Veel ondernemers zijn op zoek naar de perfecte manier om deze kracht te combineren met ondernemerschap, en velen kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Om deze reden is er FIER Sport, de verbindende factor tussen sport en zaken.”

Ben jij die gedreven ondernemer die het maximale uit zaken wil halen in combinatie met sport? Dan is de FIER Lounge dé plek voor jou. Hier bieden we jou als partner een unieke ervaring in het Koning Willem II stadion. Vanaf de middellijn geniet je van het beste uitzicht op alle wedstrijden. Er is geen mooiere plek om de actie van dichtbij mee te maken.

Als partner van de FIER Lounge kun je tijdens wedstrijden plaatsnemen in comfortabele stoelen of de wedstrijd vanuit de lounge bekijken. Maar dat is nog niet alles! Tijdens daluren kun je kosteloos gebruikmaken van onze skybox. Of je nu een presentatie wilt geven, wilt vergaderen of gewoon wilt werken met een prachtig uitzicht op het veld, wij zorgen ervoor dat jij de faciliteiten hebt die je nodig hebt.

UITGEBREID PROGRAMMA

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook een uitgebreid programma rondom wedstrijden. Elke wedstrijd heeft een afwisselend voorprogramma, met presentaties, inspirerende sprekers, quizzen en nog veel meer. Na het voorprogramma genieten we van heerlijke lunch- of dinerarrangementen, en natuurlijk de wedstrijd zelf. Of we nu de overwinning vieren of elkaar troosten na een verlies, bij ons staat plezier altijd voorop, vandaar ook altijd een derde helft!

Kortom, als je als ondernemer het maximale uit zaken wilt halen en tegelijkertijd wilt genieten van sport op het hoogste niveau, dan is de FIER Lounge dé plek voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en word lid van onze businessclub. Samen verbinden we sport en zaken op een unieke en succesvolle manier!

PARTNERS VAN DE FIER LOUNGE

Claxion
Claxion

Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt met een geheel eigen geluid.

VDT Advocaten
VDT Advocaten

Het advocatenkantoor voor ondernemers die op zoek zijn naar meer zakelijk succes en minder juridisch gedoe.

Demt Flex
Demt Flex

Demt-flex is een detacherings-bureau in de bouw en techniek​ met jarenlange ervaring. Altijd op zoek naar de juiste match.

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.