STUDIO II

Multifunctionele studio 

Begin maart hebben Willem II, FIER Sport en By Tomorrow samen Studio II gelanceerd: een hypermoderne, multi-inzetbare studio die zich bevindt in het Koning Willem II Stadion. 

Studio II is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zo is de studio inzetbaar voor presentaties van (jaar)cijfers, kan je er productpresentaties opnemen, een seminar of podcast opnemen, maar er kan nog veel meer. De studio is multi-inzetbaar, doordat deze volledig in te richten is naar je eigen wensen.  

 

Dé studio in omgeving Tilburg 

Studio II is goed te bereiken, er is genoeg parkeergelegenheid, ruimte voor een hapje en een drankje en uiteraard een mooi uitzicht op het veld van Willem II. De studio is zowel te huur voor bedrijven als voor persoonlijke doeleinden. 

Door wie? 

Studio II is een samenwerking van Willem II, FIER Sport en ByTomorrow. Studio II is in het stadion van Willem II, in de FIER Lounge; de prachtige skybox van FIER Sport. FIER Sport is sinds dit seizoen de mede-hoofdsponsor van Willem II en ByTomorrow faciliteert de productie. Door middel van de studio wordt het vertellen, verspreiden en vermarkten van verhalen nog beter en makkelijker gemaakt. 

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.