joost-instagram

Partner uitgelicht: Joost Verheijen van Z Kracht 

Naam: Joost Verheijen 

Bedrijf: Z.kracht 

Partner van de FIER Lounge sinds: Seizoen 2020-2021  

Joost Verheijen kwam via de Young Business Club uiteindelijk terecht in de FIER Lounge: ”Zeven jaar geleden ben ik lid geworden van de Young Business Club, wat zich bevindt op de eerste verdieping van het Koning Willem II Stadion. Na een route langs Box 15 ben ik in het seizoen 2020-2021 lid geworden van de FIER Lounge. Een skybox die veel meer gericht was op het bieden van een zakelijk platform in plaats van een box voor de voetbalfan. De introductie was toen wel wat raar want in dat seizoen zijn geen wedstrijden gespeeld met publiek. Maar dat is in het daaropvolgende seizoen helemaal goed gekomen.” 

De FIER Lounge is de beste match gebleken voor Z.kracht: ”Het doel bij lid worden van de businessclub van Willem II is altijd geweest om het zakelijke netwerk te laten groeien. Een afgeleid doel is natuurlijk om extra omzet te generen en samenwerkingen op te kunnen zetten. Een goed zakelijk netwerk is veel meer waard dan het geld dat je hebt geïnvesteerd. Dus ik probeer commercieel break-even te draaien. Gemiddeld over meerdere seizoenen is dat geen enkel probleem. 

Om je netwerk uit te breiden heb je een basisplaats nodig. Door inspirerende gastsprekers en samen eten voor de wedstrijd leer je snel de andere partners kennen. Dat zorgt voor een goede basis om de rest van de businessclub te leren kennen. De FIER Lounge is om die reden dan ook de beste keus om als Z.kracht bij aan te sluiten. Daarnaast werken we nu zelfs samen met FIER Sport, dus partner worden was voor beide een hele goede stap.” 

FIER Sport zorgt ervoor dat Joost het maximale uit het netwerk kan halen: ‘Het fijne aan de FIER Lounge is dat alle partners betrokken zijn bij de Fier Lounge. Doordat we samen meer dan gemiddeld investeren in het onderlinge netwerk ontstaat een omgeving waarin je weet wat je aan elkaar hebt. We zien elkaar elke thuiswedstrijd en door de gastsprekers is er ook altijd gespreksstof en inspiratie waar we uit kunnen putten. De activiteiten van de FIER Lounge zijn altijd ondersteunend aan de verbinding. Door een omgeving te creëren waarin je alleen maar bezig hoeft te zijn met verbinding maken zorgt FIER ervoor dat je het meeste uit het netwerk kan halen.’ 

Joost heeft absoluut geen spijt van zijn keuze: ”Ik voel me helemaal thuis bij de FIER Lounge en kom elke thuiswedstrijd graag naar Willem II. Toen ik net begon met ondernemen vond ik de gok om te investeren in de businessclub van Willem II heel spannend. Het kost veel geld als je net begint. Na 7 seizoenen Willem II Businessclub en 3 seizoenen FIER Lounge kan ik alleen maar concluderen dat het elke euro dubbel en dwars waard is. Zonder de contacten die ik daar heb gelegd was ik niet waar ik nu ben.” 

Andere partners