radouane-pasfoto

Partner uitgelicht: Radouane Elbazzaz van Alzon Zonwering 

Naam: Radouane Elbazzaz 

Bedrijf: Alzon Zonwering 

Partner van de FIER Lounge sinds: 2018-2019

Radouane van Alzon Zonwering uit Tilburg is graag te vinden in de netwerkskybox bij Willem II. Zeker sinds FIER Sport zorgt voor meer informatie en contacten: “Hoe meer mensen je kent, hoe meer het je gegund wordt.” 

Radouane was al bekend met de skybox bij Willem II, voordat FIER Sport erbij kwam. “Eerst is er de liefde voor de sport, natuurlijk. Daarna is er de liefde voor de zaak. Het is mooi als je dat kunt combineren.” 

Het is vooral het informele karakter wat hem aantrekt: “Er is een ontspannen sfeer en we zitten over het algemeen niet in pak. Daardoor gaat het kantoorgevoel eraf. Het is veel fijner om naar iemand toe te kunnen lopen en samen een drankje te doen en over producten te praten, dan vanaf kantoor te bellen voor een afspraak doordeweeks.” 

Ook zijn de contacten beter: “Door de sport is er verbinding. Je leert elkaar beter kennen in een informele sfeer.” 

Sinds FIER Sport erbij zit in de skybox, gaat het volgens Radouane ook beter. “Het bevalt me wel, hoe zij het aanpakken. Als je iets over een sponsor wil weten, zijn zij degene die de verbinding tot stand brengen. Hierdoor kom je heel gemakkelijk met elkaar in contact.” 

Over de business die hij eruit haalt voor Alzon Zonwering, kan hij kort zijn: “Ja, dat gaat erg goed. Ik haal er zeker veel meer business uit dan de zogeheten koude acquisitie. Doordat het contact meteen gelegd is, je in informele sfeer een wedstrijd kijkt en meteen kunt doorvragen, heb ik al veel sponsors met mijn producten kunnen helpen.” 

Andere partners