14a4867-copy

Partner uitgelicht: Marc Verhoeven van Whoon en ROOM 108 

Naam: Marc Verhoeven 

Bedrijven: Whoon en ROOM 108 

Partner van de FIER Lounge sinds: Seizoen 2021-2022 

Marc Verhoeven van Whoon en ROOM 108 is lid geworden van de FIER Lounge in het seizoen 2021-2022: ”Willem II speelde erg slecht en net voor de tweede wedstrijd die we bezochten werd de trainer ontslagen en stapte de technisch directeur op. Daarna is het voetbal niet heel veel beter geworden, maar mijn vrouw en ik vonden in het begin het voetbal maar bijzaak. Het was voor ons vooral een leuk avondje uit in een fijn gezelschap. Inmiddels zijn we wel fanatiek(ere) supporters geworden.” 

De FIER Lounge was meteen een goede match voor Marc: ”Wij wilden graag stoelen in een box en werden in contact gebracht met de FIER Lounge. Hier zijn we uitgenodigd voor de eerstvolgende wedstrijd en dat beviel ons meteen erg goed.” 

Marc heeft al mooie dingen bereikt op zakelijk gebied, ondanks dit niet zijn hoofddoel was toen hij partner werd: ”Wij zijn niet persé partner geworden om te netwerken of voor het voetbal, maar meer er lekker even uit te zijn. Een avondje uit met een hapje en een drankje en vaak een leuk programma. Voor ons was de sfeer in de box en het gezelschap doorslaggevend om bij de FIER Lounge aan te haken. Het netwerken wat ondergeschikt was voor ons gaat overigens ongemerkt en geheel automatisch. Zo hebben we onder andere al enkele spelers van Willem II van meubels mogen voorzien.” 

In de FIER Lounge wordt voor of na elke thuiswedstrijd van Willem II iets extra’s georganiseerd en hier is Marc over te spreken: ”De activiteiten die georganiseerd worden zijn leuk. De sprekers die komen in de box zijn gevarieerd en vertellen allen hun eigen boodschap. De één wat boeiender dan de ander. Ook het optreden van Danny Froger vorig jaar in de box was erg leuk en gezellig. Onlangs zijn we nog met een aantal leden uit de box naar een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers geweest, ook dat was leuk. We zijn nu circa 1 jaar lid van de FIER Lounge en ik kan niet anders zeggen dan dat het ons erg goed bevalt.” 

Andere partners