FIER SPORT: PERIODEPARTNER EN SHIRTSPONSOR VAN WILLEM II

FIER Sport is opgericht door voormalig Willem II-speler Dave Smits. De in Tilburg geboren verdediger speelde tussen 1990 en 1996 in totaal 142 wedstrijden in het shirt van Willem II. Na zijn actieve voetbalcarrière wordt hij ondernemer en start hij zijn eerste vestiging van Huis en Hypotheek, financieel advies. Daarna volgt FIER Sport, de bemiddelaar tussen sport en zaken en dé partner voor sportverengingen en gemeenten als het gaat om financiële duurzaamheidsoplossingen.

In de vierde periode van het seizoen 2022/2023 schitterde het eerste elftal van Willem II in het shirt met het logo van FIER Sport. Directeur Dave Smits is trotser dan ooit dat hij zijn club kon steunen met dit shirtsponsorschap. ‘Het Willem II-gevoel heb ik al van jongs af aan toen ik in de jeugdopleiding terecht kwam.’ Wat dat gevoel precies is? ‘Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is er gewoon, net als bij alle supporters. De loyaliteit en euforie die heerst rondom de wedstrijden en de club past bij mijn positieve kijk op het leven, wij noemen dat “FIER op het leven”.

LEES HIER HET HELE VERHAAL

DAVE SMITS IS ‘FIER OP HET LEVEN!’

“FIER ben ik op dit sponsorschap, FIER ben ik op het steunen van Willem II Betrokken, FIER ben ik telkens wanneer ik het stadion in loop, FIER ben ik op het niet te beschrijven gevoel dat ik heb voor deze club, FIER ben ik op de trotse supporters en de loyale FIER-lounge partners.

En met elkaar hoop ik deze laatste periode mooie successen te kunnen vieren!”, aldus Dave over het sponsorschap.

willem-ii
fiersport
willem-ii-betrokken-2
willem-ii
fiersport
willem-ii-betrokken-2

Fotografie door:
Willem II Media, archiefmateriaal