Bertens Bouw

    Over het bedrijf

    Bertens Bouw B.V. is hét Brabantse familiebedrijf dat zich in 28 jaar heeft ontplooid tot één van de grotere en betrouwbaarste spelers in de bouwbranche met een groot verzorgingsgebied. De organisatie is uitgegroeid tot een landelijk werkende totaalbouwer actief op het gebied van realisatie, beheer, service & onderhoud en geluidsanering.

    Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met de dochterondernemingen FRS Group, en BRS B.V. FRS is gespecialiseerd is in bouwkundige brandpreventie en schilderwerk. BRS is expert op het gebied van dak systemen. Dankzij de bundeling van krachten binnen de bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn.

    Bertens Bouw heeft een diversiteit aan tevreden opdrachtgevers zoals verschillende gemeentes, schoolbesturen en universiteiten, COA, Nationale Politie en Rijksvastgoedbedrijf. Bertens Bouw staat voor balans in bouwen; een evenwichtige mix van vakmanschap en economisch bewustzijn. Binnen de organisatie staat de veiligheid van mensen, het verduurzamen van gebouwen en het beperken van negatieve gevolgen voor het milieu centraal.