FIER Sport hoofdsponsor Willem II in 2022-2023

 In Articles
hoofdsponsoren-2223-2048×1365

FIER Sport hoofdsponsor Willem II in 2022-2023

Vier Tilburgse ondernemingen sieren in het seizoen 2022-2023 het wedstrijdshirt van de Tricolores. Tricorp Workwear, Max ICT, AVEC en FIER Sport zijn dit seizoen, verdeeld over de vier periodes in de Eerste Divisie, de periodepartners. Ieder bedrijf staat negen à tien wedstrijden op de voorzijde van de shirts.

Vanwege de sportieve onzekerheid bleek het de afgelopen periode uitdagend één partij te vinden die het volledige hoofdsponsorschap wilde verzorgen voor Willem II. De club initieerde het idee om het hoofdsponsorschap op een andere wijze in te vullen en heeft voor periodepartners gekozen. De periodestructuur van de Eerste Divisie leent zich uitermate goed voor het gedeelde hoofdsponsorschap.

Tricorp Workwear is naast periodepartner in de eerste periode ook het gehele seizoen te zien op de trainingskleding. Vanaf de tweede periode staan achtereenvolgend Max ICT, AVEC en FIER Sport op de wedstrijdshirts.

Eigenaar Dave Smits: ”15 jaar lang was ik zelf speler van Willem II, inclusief jeugdselecties, en speelde ik meer dan 120 wedstrijden in de Eredivisie voor Willem II. Om nu hoofdsponsor te worden van de club is een mooi moment voor mij persoonlijk en iedereen binnen FIER Sport. Na een aantal jaar actief te zijn geweest als sponsor maakt dit de cirkel rond. Ik ben enorm FIER om Willem II op deze wijze te kunnen steunen, waarbij wij de hoofdsponsor zijn van de laatste 10 wedstrijden. Richting 2023 komen wij met een uitbreiding van onze diensten en gaan we dit op een ludieke wijze onder de aandacht brengen.”

Recent Posts