FIER Sport shirtsponsor van Willem II

 In Articles
foto-fier-shirt-2

FIER Sport shirtsponsor van Willem II

FIER SPORT uit Rosmalen en Veenendaal is in de vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie de periodepartner en shirtsponsor van profvoetbalclub Willem II.

Aankomende zondag om 14:30 uur speelt Willem II tegen MVV, de eerste thuiswedstrijd met FIER op het wedstrijdshirt.

FIER Sport is opgericht door voormalig Willem II-speler Dave Smits. De in Tilburg geboren verdediger speelde tussen 1990 en 1996 in totaal 142 wedstrijden in het shirt van Willem II. Na zijn actieve voetbalcarrière wordt hij ondernemer en start hij zijn eerste vestiging van Huis en Hypotheek. Daarna volgen nog meer bedrijven en vestigingen, allemaal met financieel advies als corebusiness.

Directeur Dave Smits is trotser dan ooit dat hij zijn club kan steunen met dit shirtsponsorschap. ‘Het Willem II-gevoel heb ik al van jongs af toen ik in de jeugdopleiding terecht kwam.’ Wat dat gevoel precies is? ‘Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is er gewoon, net als bij alle supporters. De loyaliteit en euforie die heerst rondom de wedstrijden en de club past bij mij positieve kijk op het leven, wij noemen dat “Fier op het leven”.  

Het is de missie van FIER Sport om dé partner te zijn voor gemeentes, sportverenigingen en sportorganisaties bij hun voorgenomen investeringen in sportaccommodaties en het verduurzamen hiervan. Daarnaast streeft FIER Sport ernaar de beste partner te zijn voor bedrijven als de bemiddelaar in sport en zaken. Zij investeert in langdurige relaties en gaat voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Dave Smits: “Sport is het vliegwiel voor FIER. Rondom sportevenementen kom ik in contact met bedrijven, zakelijke partners, hun families en leden van de club. Ieder van hen heeft vragen of is op zoek naar hulp. Dat heb ik tot een businessmodel gemaakt waarbij financiering, bemiddeling en het in contact brengen van partijen de sleutels zijn tot succes. Ik geloof ook heilig in persoonlijk contact. Verbinden, informeren, inspireren, amuseren en een goede hospitality komen bij elkaar in de FIER-lounge, de skybox in het Willem II stadion.”

De vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie bestaat uit tien wedstrijden, waarvan de laatste de uitwedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 19 mei is.

“FIER ben ik op dit sponsorschap, FIER ben ik op het steunen van Willem II Betrokken, FIER ben ik telkens wanneer ik het stadion in loop, FIER ben ik op het niet te beschrijven gevoel dat ik heb voor deze club, FIER ben ik op de trotse supporters en de loyale FIER-lounge partners. En met elkaar hoop ik deze laatste periode mooie successen te kunnen vieren!”, aldus Dave over het sponsorschap.

Recent Posts