Samenwerking met Voetbalshop.nl

 In Articles
whatsapp-image-2022-09-29-at-16.41.07-1

Samenwerking met Voetbalshop.nl

FIER Sport is een samenwerking aangegaan met Voetbalshop.nl, het online platform van, voor en over voetbal. Naast dit online platform telt deze leverancier ook 17 fysieke winkels in Nederland.
De samenwerking betreft het faciliteren en organiseren van evenementen in opdracht van diverse betaald voetbalorganisaties gelieerd aan Voetbalshop.nl.

Afgelopen zondag stond het eerste evenement op het programma. Samen met en voor Voetbalshop hebben we rondom Nederland – België een geweldig evenement georganiseerd voor 100 genodigden. Na een interessante opening door Bas Perik (Directeur Voetbalshop.nl) kwam gastspreker Serdar Gozubuyuk aan het woord. Met een mooi en inspirerend verhaal nam hij ons mee in zijn loopbaan en de ontwikkeling van de VAR. Daarna namen de accountmanagers van Voetbalshop.nl de genodigden mee voor een rondleiding door het net nieuw geopende pand. Nadien hebben we gezamenlijk kunnen genieten van een heerlijk diner van Rosco Cateraar.

Ondertussen waren er 2 bussen gearriveerd en zijn we samen naar de Johan Cruijff Arena gegaan voor de wedstrijd Nederland – België. In een fantastische atmosfeer zagen we onze Oranje Leeuwen met 1-0 winnen van de Rode Duivels.
De bus vertrok mooi op tijd weer naar Utrecht waarna de genodigden een gepersonaliseerde goodiebag ontvingen van Voetbalshop.nl. Het was een geslaagd eerste event!

Recent Posts